Arkivë për » Prill 12th, 2021 «

Po në Vlorë ç’deshe në këtë mes-prilli o Kadare? – nga Adriatik Riza Dosti

Po në Vlorë ç’deshe në këtë mes-prilli o Kadare? nga Adriatik Riza Dosti …Kur shkon Ismaili [Kadareja] tek Ismaili [Qemali] ç’nuk të shkon në mend… dhe punon e fantazon mendje e gjorë Lexo Me Teper.

Ismail Lulani – Piktori që krijoi në dy sisteme shoqërore nga Ylli Drishti – Studiues arti

Ismail Lulani – Piktori që krijoi në dy sisteme shoqërore nga Ylli Drishti – Studiues arti Ismail Lulani (Tuz, Mali i Zi, 26.03.1933 – Shkodër 06.10.2002) Piktor. Ismail Lulani ishte një nga Lexo Me Teper.

Mbi dashurinë… – Letërkëmbim i Mid’hat Frashërit

Mbi dashurinë… Letërkëmbim i Mid’hat Frashërit   *** Eren-Qoj, 5 mars 1912   Eja motër! Eja motër, të dalim në kopësht, se erdhën kohët e mira! Nuk e sheh që marsi na pru ditët e bukura? Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook