Arkivë për » Prill 9th, 2021 «

Lista “VIP” e punonjësve të Albkontroll

Emrat “VIP” që punojnë në administratën e ALBKontroll, nga vëllai i Fatmir Xhafës tek djali i Gramoz Ruçit! Ndërkohë që trafiku ajror në Shqipëri është futur në kaos pas grevës së kontrollorëve, Lexo Me Teper.

Urdhëri Zyrtar i Rezistencës ndaj Pushtimit Fashist dhe Heroi i 7 Prillit 1939, Kolonel Sami Koka – nga Ilirian Agolli

Urdhëri Zyrtar i Rezistencës ndaj Pushtimit Fashist dhe Heroi i 7 Prillit 1939, Kolonel Sami Koka nga Ilirian Agolli Dy burime arkivore të shkrimit per 7 Prillit: A.Q.SH., Mëkëmbësia e Përgjithshme, Fondi 161, viti Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook