Arkivë për » Prill 7th, 2021 «

Një foto dhe historia e fatit të një familje Familja Vushmaqi – familja e nënës sime – nga Jozef Radi

Një foto dhe historia e fatit të një familje Familja Vushmaqi - familja e nënës sime nga Jozef Radi Kjo foto është e vitit 1924, është në natyrë në qytetin e Pejës. Në të janë katër çifte, Lexo Me Teper.

15 poezi nga Rudi Erebara

. Rudi Erebara u lind në Tiranë më 23 janar 1971.  Ka mbaruar shkollën e mesme artistike “Jordan Misja” për pikturë. Studimet e larta i mbaroi në Akadameni e Arteve, Tiranë, po për Lexo Me Teper.

Kur populli bashkohet për të mirën e tij, gjen simpati edhe jashtë… nga Mehdi Frashëri

Kur populli bashkohet për të mirën e tij, gjen simpati edhe jashtë… nga Mehdi Frashëri “Kur arrita në Elbasan më 18 maj, shpirtërisht u gëzova që pashë familjen shëndoshë, por gjendja e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook