Arkivë për » Prill 2nd, 2021 «

Marsi Poetik i Mimozës – Cikël poetik i Mimoza Ahmetit

Marsi Poetik i Mimozës Cikël poetik i Mimoza Ahmetit Burrat kthehen Burrat i pranojne dashuritë shumë vonë… Kanë frikë të jenë në një ndjenje të shfaqur Dhe kur thonë Jo-në pasi të kanë dashur,  është si Lexo Me Teper.

Shuplaka e fatit mbi derë të juajë është aq e tmerrëme… – Sotir Kolea i shkruan Musine Kokalarit

Shuplaka e fatit mbi derë të juajë është aq e tmerrëme… Sotir Kolea i shkruan Musine Kokalarit Zonjëzës Musine Kokalari Tiranë . Zonjëz e dashur,  Megjithëse lajmet që më pru Nasmiu kur ktheu nga Tirana këtë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook