Arkivë për » Tetor 10th, 2020 «

Andërr e shejtë… nga Jozef Radi

Tue gërmue ndër dorshkrime t’hershme e gjeta kët andërr, të shkrueme me ngut e thuej nëpër terr. E kisha harrue, e kur e gjeta, u përndrita si me pasë gjetë Lexo Me Teper.

Ikje shënue n’copa drunjsh… – Cikël Poetik nga Liridon Mulaj

Liridon Mulaj – nji i ri premtues nder Letrat Shqipe Ikje shënue n’copa drunjsh… Cikël Poetik nga Liridon Mulaj “Shkruaj për kënaqësinë time dhe të atyre që lexojnë. Po nuk mund të them Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook