Arkivë për » Tetor 4th, 2020 «

Nuk ka mbrojtje për Nasho Jorgaqin – nga Agim Baçi

Nuk ka mbrojtje për Nasho Jorgaqin nga Agim Baçi “Dragoit” Nasho Jorgaqi iu dha një shans që të dilte e të kërkonte ndjesë publike për pjesëmarrjen e tij me aq gëzim si Lexo Me Teper.

Roma për Toma, Guçe për Duçe – rrëfim nga Vigjilent Xhaferaj

Roma për Toma, Guçe për Duçe* rrëfim nga Vigjilent Xhaferaj Besoj se ju kujtohet se si fillonin dasmat në atë kohë duke ngritur gotën për Partinë dhe mbylleshin me dolli për Liderin… Mjerë Lexo Me Teper.

Skedari i gjuhës latine në Mynih – nga Kastriot Marku

Skedari i gjuhës latine në Mynih nga Kastriot Marku Skedari i gjuhës latine në Mynih me mbi 10 milione skeda, përbën projektin më të madh ndërkombëtar të ndërmarrë ndonjëherë për hartimin e Lexo Me Teper.

Na ishim pak për nji mort aq të madh! – nga Lisandri Kola – In memoriam Robert Elsie

Na ishim pak për nji mort aq të madh! nga Lisandri Kola In memoriam Robert Elsie Siç u ba e ditun qysh në fillim të këtij mueji, Robert Elsie e kishte nji amanet Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook