Arkivë për » Mars 30th, 2020 «

Misioni i 30 mjekëve dhe infermierëve, krenari për gjithë shqiptarët – nga Aleks Martin Kapllaj

Misioni i 30 mjekëve dhe infermierëve, krenari për gjithë shqiptarët| nga Aleks Martin Kapllaj Ky shkrim i Aleks Kapllajt ka mjaft pozitivitet edhe pse e ka anashkaluar me kujdes idenë e propagandës Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook