Arkivë për » Mars 24th, 2020 «

Shuku i letrës dhe pikëlotja e babait… nga Zamir Gjurgji

Shuku i letrës dhe pikëlotja e babait… nga Zamir Gjurgji homazh në ditën e baballarëve “Sa herë që të duhet të ndërrosh rrobat, vari te të palarat prapa derës së banjës”, ishte avazi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook