Arkivë për » Mars 20th, 2020 «

Ne nuk kemi frikë! – nga Ilir Hashorva

Ne nuk kemi frikë! nga Ilir Hashorva Sa shumë kupton mbi nivelin, natyrën dhe karakterin e njerëzve edhe nga pyetje apo biseda fare të thjeshta e të shkurtra që mund të bësh Lexo Me Teper.

Kronikë e një dite – Covid 19 – nga Ermira Godo

Kronikë e një dite – Covid 19 nga Ermira Godo Lëvizje e ritëm i përhumbur… Hapësirë e kohë reduktuar në një pikë, zhvendosur diku e mbetur aty! Lineare, rrethore, njëqelizore, uniforme, e paparashikueshme, Lexo Me Teper.

Ti ke lindur i vdekun! – sarkazëm nga Leonardo Voci

Ti ke lindur i vdekun! sarkazëm nga Leonardo Voci Poshtë ballkonit tim ka supermarketin “One Stop” Vilma Nushi, aty te Rruga Dedë Gjon Luli, pas restaurant Piazzës dhe aty tashmë psonisin të Lexo Me Teper.

Pesë mjekë italianë kanë vdekur nga koronavirusi dhe 2.600 punëtorë mjekësorë të infektuar

Pesë mjekë italianë kanë vdekur nga koronavirusi dhe 2.600 punëtorë mjekësorë të infektuar Borrelli Coronavirus 20 mars 2020: “Sot 4,670 pozitive, 627 të vdekur dhe 689 shërohen” Asnjëherë më parë nuk ka Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook