Arkivë për » Shkurt 2nd, 2020 «

Eksportimi i Njeriut te Ri… nga Dodë Mëlyshi

Eksportimi i Njeriut te Ri…* nga Dodë Mëlyshi Në verën e vitit 1993, gjatë pushimeve verore shkova dhe punova tre muaj si argat në Greqi. Ishte herë e parë dhe e fundit Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook