Arkivë për » Shkurt 1st, 2020 «

Vulat e Këshillit të Ministrave në 100 vjet… dhe çudia e fundit

Vulat e Këshillit të Ministrave në 100 vjet… dhe çudia e fundit nga Kastriot Dervishi -31 janari është një datë që shënon përvjetorin e ngjarjeve të shënuara: -1920, mbarimi i Kongresit të Lushnjës -1925, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook