Arkivë për » Prill 1st, 2019 «

Letër e hapur një mikeshës time shkrimtare – nga Kujtim Drishti

Letër e hapur një mikeshës time shkrimtare nga Kujtim Drishti …Më pëlqen ky refleksion yt! Intelektualët, shkrimtarët dhe artistët duhet të mblidhen rreth disa vlerave të mëdha njerëzore. Pa pasur frikë se po flasin Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook