Arkivë për » Shkurt 25th, 2019 «

Blerta Zhegu, një shqiptare tjetër me zë brilant

Blerta Zhegu, një shqiptare tjetër me zë brilant Një tjetër shqiptare po lakohet nga kritika si një ndër zërat operistikë më të mirë në Evropë. Sopranoja shqiptare Blerta Zhegu ka tërhequr vëmendjen Lexo Me Teper.

Piramida e përmbysur e përfaqësimit dhe zgjidhja për krizat nga Afrim Krasniqi

Piramida e përmbysur e përfaqësimit dhe zgjidhja për krizat nga Afrim Krasniqi Krizat politike të viteve të fundit nuk janë kriza mosbesimi midis palëve politike dhe as çështje parimesh, – por Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook