Arkivë për » Shkurt 12th, 2019 «

Universiteti i Pirogoshit dhe Komisari i xhenjos – nga Niko Ljarja

Universiteti i Pirogoshit dhe Komisari i xhenjos nga Niko Ljarja Diku poshtë këtyre shkëmbinjve kam kryer Universitetin e Pirogoshit… i barasvlershëm me atë të Kembrixhit…! Sepse me atë… të Kembrixhit kush e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook