Arkivë për » Janar 23rd, 2019 «

Përmirësimi i situatës… dhe jo zgjidhjet radikale për arsimin në Kosovë – Anton Berisha i shkruan Rrahman Jasharit

Përmirësimi i situatës… dhe jo zgjidhjet radikale për arsimin në Kosovë* nga Anton Berisha Letër e hapur kryetarit të SBASHK-ut, z. Rrahman Jashari, “Askush nuk mund të kalërojë mbi kurrizin tënd, Lexo Me Teper.

A u ka hije pinjojve të familjeve nacionaliste sjellja si butakë?! – nga Hakik Mena

A u ka hije pinjojve të familjeve nacionaliste sjellja si butakë?! nga Hakik Mena Meqë këto kohna po flitet me të madhe rreth zgjedhjes së mjaftueshme a jo të ish të përndjekurve Lexo Me Teper.

Do të ketë më shumë mundësi një herë tjetër… Stipçeviç i shkruan Lazer Radit

Do të ketë më shumë mundësi një herë tjetër… Dr. Stipçeviç i shkruan Dr. Lazër Radit Z.Lazër Radi Rruga Reshtit Çollaku nr.118 Tiranë – Albania I dashur e i nderuar Zoti Radi, Miku Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook