Arkivë për » Janar 2nd, 2019 «

Shpirti i mjerë – poezi nga Lazër Shantoja (1892-1945)

Shpirti i mjerë – poezi nga Lazër Shantoja (1892-1945) “… Lazër Shantojën e kanë marrë në hetuesi dhe s’besoj se kanë torturuar  tjetërkënd në Shqipëri, ashtu siç e kanë torturuar atë… Shantoja Lexo Me Teper.

Meave de Burgh agjentja britanike që admironte shqiptarët – nga Ndrek Gjini

Meave de Burgh, agjentja britanike që admironte shqiptarët nga Ndrek Gjini Meave de Burgh jeton vitet e saj të pleqërisë në ëexford të Irlandës. Ajo është ndofta e vetmja grua, ende gjallë, Lexo Me Teper.

Visar Zhiti: Cikël Poetik – nga libri “Si është Kosova”

Visar Zhiti Cikël Poetik – nga libri “Si është Kosova” Poeti Visar Zhiti, ka pasë miqësi të herëshme me Lazër Radin, fillimisht përmes të atit Hekuran Zhitit. Miqësia mes tyre është Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook