Arkivë për » Gusht 7th, 2017 «

Beqir Ajazi – “Kalorësi” i Urdhrit të Meritës… nga Tanush Kaso

Beqir Ajazi – “Kalorësi” i Urdhrit të Meritës… (20 korrik 1920 – 3 gusht 2017) nga Tanush Kaso Për Beqir Ajazin, jo vetëm si shkrimtar, por edhe si njeri, kanë të drejtë Lexo Me Teper.

Qyteti pa dashuri – nga Halil Matoshi – Rreth librit “Kloroform” të Klara Budës

Qyteti pa dashuri – nga Halil Matoshi Sistemi femërvrasës (qytetarvrasës) dhe përshkrimi brilant i tij Rreth librit “Kloroform” të Klara Budës Nëse doni të kuptoni përse në Kosovë nuk ka asnjë monument femrash Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook