Arkivë për » Gusht 3rd, 2017 «

Kutia e mistershme e jetës… Histori amerikane…

Kutia e mistershme e jetës… Histori amerikane… Një çift në SHBA, prej 60 vitesh gëzonte një martesë të lumtur. Për të qëndruar gjithë këtë kohë bashkë me sa duket u ka mjaftuar Lexo Me Teper.

“O tё lirё e tё bashkuem, o tё vdekun e nёn dhe…” Dr. Lazër Radi

“O tё lirё e tё bashkuem, o tё vdekun e nёn dhe…” nga Dr. Lazër Radi Me 2 prill 1993, u organizua një takim përkujtimor në kujtim të Batalionit “Besnik Çano”, batalion Lexo Me Teper.

Hasan Prishtina: Arkivat greke zbulojnë misterin e vrasjes në Selanik nga Arben Llalla Revista “Milosao”

Hasan Prishtina: Arkivat greke zbulojnë misterin e vrasjes në Selanik nga Arben Llalla Revista “Milosao” Data e 13 gushtit të vitit 1933, është data kur në qytetin e Selanikut u vra në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook