Arkivë për » Gusht 1st, 2017 «

Letër Gencit dhe Vilsonit – në 40-vjetorin e pushkatimit nga Agron Tufa

Letër Gencit dhe Vilsonit – në 40-vjetorin e pushkatimit nga Agron Tufa Të dashur Genc dhe Vilson, Nëse ekziston bota e përmatanshme (dhe unë nuk jam në gjendje t’ia refuzoj këtë as Lexo Me Teper.

Kush ishte intelektuali që u ekzekutua i pari nga komunizmi? nga Andreas Dushi

Kush ishte intelektuali që u ekzekutua i pari nga komunizmi? nga Andreas Dushi Ndoshta françeskanët me përvujtërinë që i karakterizonte ishin vërtet një forcë e madhe që mund të dëmtonte regjimin komunist, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook