Arkivë për » Dhjetor 13th, 2016 «

Mësuesit e hershëm të Shkodrës nga Karl Gurakuqi

Mësuesit e hershëm të Shkodrës nga Karl Gurakuqi Më i pari mësues, që dihet se ka qenë në Shkodër dhe për të cilin na flasin pleqtë, qe shkodrani Gegë Kodheli, i cili Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook