Arkivë për » Dhjetor 12th, 2016 «

Kur të trazojnë persekutorët… Përgjigje e hapur Kristaq (Chris) Pleqi… nga Kastriot Dervishi

Kur të trazojnë persekutorët…* Përgjigje e hapur Kristaq (Chris) Pleqi… nga Kastriot Dervishi Në SHBA kanë shkuar aq shumë komunistë dhe sigurimsa shqiptarë, saqë ajo e ka të nevojshëm një ligj dekomunistizimi!! Çelo Lexo Me Teper.

Mbi Esat Pashë Toptanin nga Gazmend A. Bakiu

Mbi Esat Pashë Toptanin nga Gazmend A. Bakiu 15 vjet të shkuara, ndërsa diskutoja me një mikun tim për Esat Toptanin, ishim të mendimit se ai që do të trajtonte pashain, paanësisht, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook