Arkivë për » Nëntor 20th, 2016 «

Adonisi i Poezisë dhe shqiptarët në atdheun e tij – nga Visar Zhiti

Adonisi i Poezisë – dhe shqiptarët në atdheun e tij - nga Visar Zhiti Adonis është poeti më i madh i botës arabe sot, ndër më të njohurit në të gjithë botën, Lexo Me Teper.

At Gjergj Fishta – “Kosova është e Jona…” material nga Paulin Zef Zefi

At Gjergj Fishta – “Kosova është e Jona…” material nga Paulin Zef Zefi (Fjalimi i Atit të Kombit Shqiptar, kur ishte Deputet i Shkodrës dhe Zv. Kryetar i Parlamentit të parë Shqiptar Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook