Arkivë për » Nëntor 18th, 2016 «

Ç’mu vërtit në mendje koha… nga Edlira Zeneli

Ç’mu vërtit në mendje koha… nga Edlira Zeneli M’u vërtitën sonte syve mijra kujtime. Dhe shkak m’u bë një këngë labe: “…Të këndon lumi moj xhane/ dale himarjote dale, bashkë i kemi këngë dhe Lexo Me Teper.

Mehdi Frashëri – Biografi nga Gazmend A. Bakiu

Mehdi Frashëri – Biografi nga Gazmend A. Bakiu Ka qenë një rregull i pashkruar i Mbretit Zog për ta emëruar kryeministrin me origjinë nga jugu dhe ortodoks, meqenëse ai vetë ishte nga Lexo Me Teper.

Zbulohet një vizatim i Gjergj Fishtës: Portreti i Shtjefën Gjeçovit nga Dr. Tonin Çobani

Zbulohet një vizatim i Gjergj Fishtës: Portreti i Shtjefën Gjeçovit nga Dr. Tonin Çobani Në kishën e Zymit, ku ka shërbyer At Shtjefën Gjeçovi gjatë viteve të fundit të jetës, është dhuruar Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook