Arkivë për » Nëntor 12th, 2016 «

Din Mehmeti (1929-2010) – Si shpëtoi poeti i madh nga ekzekutimi në vitin 1999? nga Vlash Prendi

Din Mehmeti (1929-2010) Si shpëtoi poeti i madh nga ekzekutimi në vitin 1999? nga Vlash Prendi Dhimbje dhe lotë pati në sytë e intelektualëve dhe patriotëve shqiptarë në pranverën e vitit 1999, sepse u Lexo Me Teper.

Shën Lasgushi – Shenjtor i Lirikës Shqiptare

Shën Lasgushi – Shenjtor i Lirikës Shqiptare Shën Lasgushi, desh dhe dëshira iu realizua… Shkoi në Shënjtëri më pas se shkoi në vdekje Enveri. Shën Lasgushi sot është ikonë në çdo Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook