Arkivë për » Maj 27th, 2016 «

Pak nga Jeta dhe Poezia e Azem Shkrelit (10 shkurt 1938 – 27 maj 1997)

Pak nga Jeta dhe Poezia e Azem Shkrelit (10 shkurt 1938 – 27 maj 1997) Azem Shkrelit i shpreh respektin ma të madh dhe i ruej mirnjohjen ma të thellë, pse në fillimvitet ’70, në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook