Arkivë për » Maj 25th, 2016 «

Anton Nikë Berisha – Gjymtime dhe shëmtime të letërsisë së Arbëreshëve të Italisë nga Isak Ahmeti

Anton Nikë Berisha Gjymtime dhe shëmtime të letërsisë së Arbëreshëve të Italisë nga Isak Ahmeti “Gjymtime dhe shëmtime të letërsisë së Arbëreshëve të Italisë“, i autorit Anton Nikë Berisha, është një studim Lexo Me Teper.

Piro Kuqi dhe proza e tij poetike

Poeti Piro Kuqi (1942-2006) Kush është Piro Kuqi (25 maj 1942 – 27 dhjetor 2006) Piro Kuqi lindi në Tiranë, më 25 maj të vitit 1942. Kreu shkollën e mesme të përgjithshme Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook