Arkivë për » Maj 4th, 2016 «

Planet e Mbretit Zog për të shëndruar Tiranën në qytet me arkitekturë europiane (foto)

Planet e Mbretit Zog për të shëndruar Tiranën në qytet me arkitekturë europiane (foto) Mbreti Zog njihet një figurë historike dhe politike shum e diskutuar në lidhje me atë që ai Lexo Me Teper.

Ti që do lahesh në dritë… Cikël poezish nga Mariklena Niço

Ti që do lahesh në dritë… Cikël poezish nga Mariklena Niço Kryeshkundur dimri Dëborë endur nga duar imcake, harruar e paprekur thellë në fëmijëri. Hijerëndë dimri. Dëborë dashurie të panjohur, bie si rreze në harpë. Dirigjon dimri. Dëborë e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook