Arkivë për » Nëntor, 2014 «

Antologjia e lajmëtarve të vrarë të Europës…

Antologjia e lajmëtarve të vrarë të Europës… Shkrimtari Visar Zhiti nxori këto ditë një libër të ri, sa i veçantë po aq dhe i rëndësishëm, antologjinë e të vrarëve, me krijimtari Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook