Arkivë për » Nëntor 23rd, 2014 «

Nente poezi nga Pablo Neruda… në shqip prej Maks Rakipaj

Pablo Neruda… në shqip prej Maks Rakipaj… nga Jozef Radi Maks Rakipaj, ka vite që merret me përkthime dhe në veçanti me poezinë… Si mik i kahershëm virtual kam mundur të vërej, se Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook