Arkivë për » Nëntor 22nd, 2014 «

Dosjet, oh dosjet, ah dosjet… Po deri kur me dosjet!? nga Jozef Radi

Dosjet, oh dosjet, ah dosjet… Po deri kur me dosjet!? nga Jozef Radi (variant për dajre dhe lodra) Ky shkrim është e disa viteve ma parë, kur çeshtja e Dosjeve mbushte herpashere tregun Lexo Me Teper.

Jack London (1876-1916) Shpirti i Sakrificave

“Materia nuk ka kujtesë, shpirti po! Asht veç shpirti im dhe askush tjetër ai që i kujton krejt sakrificat e mia te pafundme…” 

Konferenca e Bujanit dhe politika e rikthimit të Kosovës nën Serbi e Jugosllavi (1941-1945)

Konferenca e Bujanit dhe politika e rikthimit të Kosovës nën Serbi e Jugosllavi (1941-1945) nga Romeo Gurakuqi Thelbi i punimit lidhet me procesin e rikthimit ne Kosoves nen Serbi, që në pikëpamje Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook