back to top
29.5 C
Tirana
E mërkurë, 24 Korrik, 2024
- Advertisement -spot_img

ARCHIVE

Arkivat Përditshëm Sht 9, 2014

Pak Cesare Pavese… me drojen e s’parës herë Jozef Radi

Pak Cesare Pavese… me drojen e s'parës herë Cesare Pavese prej kohësh asht bashkudhtar në leximet e mia... Po nuk di çka misteri kishte ai në...

Këta janë me të vërtetë njerëz të Hyjit! At Anton Luli

Këta janë me të vërtetë njerëz të Hyjit! Fundi i Dom Lekës, sipas dëshmisë së At Anton Lulit Mbasi ta lexoni kët histori të shkurtë të...

Paolo Borsellino (1940-1992) Mafia dhe Politika

"Politika dhe mafia janë dy pushtete që jetojmë mbi kontrollin e së njejtës hapsirë. Ato o bëjnë luftë mes tyre o merren vesh mirë..."

Studimet mbi Inteligjencën njerzore…

Studimet mbi Inteligjencën njerzore... "Të jeshë i mençur" deri më tash ka qenë të keshë koeficient të lartë inteligjence(IQ). Shkenca moderne konkludon se individët shoqërisht...

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related Images:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.