Arkivë për » Prill 23rd, 2014 «

Ftesa e gabuar nga Ilir Seci (Illyria)

Ftesa e gabuar… nga Ilir Seci (Illyria) Ftesa që stacioni televiziv “Klan” i bëri këngëtarit serb Zdravko Çoliç ka ngjallur zemëratë në disa nga qarqet artistike si dhe në një pjesë Lexo Me Teper.

William Shakespeare (1564-1616) – Borxh

“Jepja veshin borxh gjithkujt, po pakkujt zanin tand…!”  

William Shakespeare (1564-1616) Shumë, pak dhe aspak…

“Jepu dashni të gjithëve, besoju pak vetëve, dhe përpiqu mos me i ba keq askujt!” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook