Arkivë për » Shkurt 21st, 2014 «

Oscar Wilde (1854-1900) – Kontradiktë

“Të besosh – është diçka e bezdisshme, të dyshosh – është thellsisht joshëse… të jeshë kaluar mbi diçka që ecën – do të thotë të jetosh ta lësh veten të përkundesh në siguri - Lexo Me Teper.

Të jetosh i përjashtuar… nga Adriana Dine

Të jetosh i përjashtuar… nga Adriana Dine Një nga ngjarjet më të dhimbshme të jetës sime, ndoshta ngjarje e cila ndryshoi shumçka brenda meje qe përjashtimi nga gjimnazi. Mund të them pa Lexo Me Teper.

Edhe Dita e 21 Shkurtit, asht histori… nga Jozef Radi

Edhe Dita e 21 shkurtit, asht histori… nga Jozef Radi E mërkura e 20 shkurtit 1991, mbetet prej atyne ditëve që njeriu e ka të vështirë dhe të pamundur ta harrojë… Ajo rri e gozhdueme Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook