Arkivë për » Shkurt 18th, 2014 «

Pitagora (570-495 p.K.) – Fjala

“Plaga që shkakton fjala asht shumë ma e thellë se ajo që shkakton thika… Sepse thika plagos trupin, kurse fjala plagos shpirtin…”  

Zanafilla e Tiranës vendbanim kalon përmes castrum-it… Bajram Peçi

Zanafilla e Tiranës vendbanim kalon përmes castrum-it dhe mansios romake nga Bajram Peçi Një sprovë që mbetet në kushtet e një hipoteze Orvatja për rindërtimin e një rruge që do krijonte shmangie Lexo Me Teper.

Tabakhanja poezi nga Fernando Pessoa

…Me Pessoan jam njoftë do vite ma parë… dhe siç ndodh me gjanat e bukura që lshojnë shkëndijë, kshu m’ndodhi edhe me poezitë e tij, dhe n’veçanti me Tabakhanen. Ndoshta Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook