Arkivë për » Shkurt 1st, 2014 «

Mall e mërzi… poezi nga Ernest Koliqi

*** Prej Bep Çobës, e lexova kët poezi – ndër ma të amblat e Koliqit… Nji poezi malli dhe moshe, nji poezi kushtue sa nji mikut aq edhe vedit… nji poezi që Lexo Me Teper.

Rabindranath Tagore (1861-1941)- Jeta

“Flija dhe andrroja që jeta t’mos ishte tjetër veçse gëzim. U zgjova dhe e kuptova se jeta s’ishte tjetër veçse shërbim… Shërbeva dhe i përfshimë në shërbim kishte qenë gëzimi…” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook