Arkivë për » Maj 27th, 2013 «

“A ka ardhë koha që Kadare t’jetë President i shqiptarve?” nga Jozef Radi

“A ka ardhë koha që Kadare të jetë President i Shqiptarëve?” esse Jozef Radi 2007 Në fund të qershor të vitit 2007, ishte zgjedhja e Presidentit të Shqipërisë. Në vorbullën e përzgjedhjes së figurave Lexo Me Teper.

Gëzim Hajdari: Kritika italiane mbi “Poema e mërgimit”

Gëzim Hajdari: Kritika italiane mbi “Poema e mërgimit”, botimi i parë, Fara Editore 2005 Pjesë nga disa prej artikujve të shkruar në shtypin italian mbi botimin e parë të poemës… *** “Besoj se forca Lexo Me Teper.

Pa nrefim parti – Sufi Asmo Sufës

Pa nrefim parti – nga Sufi Asmo Sufës (Rrem Vogli) Që kur se Rrém Vogli, katundar prej Rrashbulle, hoqi dorë për një kohë të gjatë nga humori e nga satira në dialekt, Lexo Me Teper.

Synopssis elektoral: 24 qershor 2013, nga Jozef Radi

Synopssis elektoral: 24 qershor 2013, nga Jozef Radi Shumica e shqiptarëve tashma u ka vënë kryq opinioneve, bindjeve, interesave dhe zemërimeve të veta dhe pret qetësisht (ç’eufemizëm) të shfaqet n’ekranet llomotitëse Lexo Me Teper.

Hermetizmi Poetik i Moikom Zeqos nga Leka Ndoja

Hermetizmi Poetik i Moikom Zeqos nga Leka Ndoja Moikom Zeqo e transferon së pari në poezinë tonë këtë atmosferë duke përcjellë mesazhet e tija poetike të ndikuar nga ky medium i Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook