Arkivë për » Maj 12th, 2013 «

Alessandro Manzoni – Miqsia

“…Nji nga lehtësimet ma të mëdha të jetës asht miqsia dhe nji nga lehtësimet ma të mëdha të miqsisë asht pasja e dikujt me i rrëfye nji sekret…”

Filozofi e së përditshmes… poezi Jozef Radi

 Filozofi e së përditshmes… poezi nga Jozef Radi Asht ma mirë me dashtë dritën se me urrejtë dimnin, asht ma mirë me e pritë rrezen e agut se me t’pritë ajo… asht ma Lexo Me Teper.

“Armiqtë!…” Gj. Marku (fb)

“Armiqtë!…” Gj. Marku (fb) Kur nuk ke qenë në burg, mbase të falet të thuash gjithçka për ata që e shkuan jetën nëpër kapanone e zgafella minierash, këneta apo moçale… Mbase Lexo Me Teper.

Të persekutuemit politik a kanë pasqyrë…? Fritz Radovani

Të persekutuemit politik a kanë pasqyrë…? Fritz Radovani Ata që provuen plumbin dhe hunin… pjesa ma e madhe u “harruen” ose ikën me kohën… Ka shumë nga ata që me dashje Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook