Arkivë për » Shtator 12th, 2012 «

Nji Nanë… Njimijë Nana e Njiqind vitet e Shtetit Shqiptar

Nji Nanë… Njimijë Nana Shqiptare dhe Njiqind vitet e Shtetit Shqiptar… nga Jozef Radi (Nji Kangë që duhej ta këndonim të gjithë bashkë) Shteti shqiptar ka hy në kapërcyell të shekullit dhe sigurisht Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook