Arkivë për » Mars, 2011 «

Chateabriand

“Thjeshtësia vjen nga zemra, naiviteti vjen nga mendja…!

Fashizmi Dhe Fryma Shqiptare – Vangjel Koça

Fashizmi dhe Fryma Shqiptare Parathania nga Vangjel Koça Vendi ynë është një lëmsh i ngatërruar problemesh: problem moral, problem mendor, problem politik, problem shoqëror, problem kombëtar. Këtë lëmsh të ngatërruar problemesh ia Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook