Arkivë për » Maj, 1993 «

Feja në shërbim të vëllazërimit dhe atdheut… – nga Jozef Radi

Feja në shërbim të vëllazërimit dhe atdheut… nga Jozef Radi Në Durrës perkujtohen dy martirë të demokracisë Në teatrin “Aleksandër Moisiu” u kujtuan shëmbëlltyrat e Atë Vinçenc Prennushit dhe Mustafa Efendi Varoshit. Në këtë titull, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook