William Shakespeare (1564-1616) – Andrra

William Shakespeare (1564-1616)

William Shakespeare (1564-1616)

“Sa herë të jeshë në hall.. 

merr nji andërr dhe lene të digjet mbrenda teje…!”  

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook