Visar Zhiti (1952) – Tradhëtia

Visar Zhiti - Tirane 2005

Visar Zhiti – Tirane 2005

“Por njeriu tradhtohet vazhdimisht prej njeriut. ..

Dhe kur gjysma ha gjysmën,

s’bëhet më e tëra…

- Më tha një plak që u plak burgjeve”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook