Virna Lisi (8 Nentor 1936 – 18 Dhjetor 2014) Gruaja

Virna Lisi - Virna Lisa Pieralisi - (8 Nentor 1936 - 18 Dhjetor 2014)

Virna Lisi – Virna Lisa Pieralisi – (8 Nentor ’36 – 18 Dhjetor 2014)

“Ka njimijë mënyra,

o ndoshta edhe ma shumë për me e ba për vedi nji grua…

Po asht nji e vetme,

ajo që shkon përtej puthjes dhe vështrimit…

Respekti!” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook