Theodhor Kolokotroni (1770-1843) – Hero i Revolucionit Grek 1821

Theodhor Kollokotroni (1770-1843)

Theodhor Kollokotroni (1770-1843)

Theodhor Kolokotroni (1770-1843)

Hero i Revolucionit Grek 1821

Publikimi në FB tim kohë më parë i pamjes (Pikturës) se Arvanitasit – Hero i Revolucionit Grek ngjalli interes të madh, prandaj po njoftoi se ku e huazova: – “Arvanites Portal” – Theodhor Kolokotroni (Bythguri) plaku i Moresë me veshje arbërore – Theodoros vlerësohet, oplarchēgós në vitin 1821, dhe komandanti i parë i ushtrisë çlirimtare, veshur gjithmonë me kondom arbanitike, me flokë të gjatë dhe i rruar përpara kokës për mbrojtje nga trupi i betejës-me-trup – Theodhor Kolokotroni (Bythguri) plaku i Moresë me veshje arbërore.

Marrë nga muri i FB Jaho Brahaj, 4 shkurt 2023

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: , , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook