Nyjet-Arkivit për » Zadrima «

Gjergj Fishta – Gurrë patriotizmi e qytetarie Dr. Lazër Radi

Gjergj Fishta – Gurrë patriotizmi dhe qytetarie* nga Dr. Lazër  Radi Zef e kishte emnin! Dhe Zef Fishta i Zadrimës, do të kishte mbetë, sikur në vjetin 1893, tue u kthye prej Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook