Nyjet-Arkivit për » Xhek London «

Nëpër gjurmë të “etheve të arit” amerikan – ose Alaska 120 vite të shkuara – nga Avis Gjyshja

Nëpër gjurmë të “etheve të arit” amerikan Ose Alaska, 120 vite të shkuara nga Avis Gjyshja Shënime udhëtimi – foto – dhe histori Skagway… Asgjë historike apo gjeografike s’e lidh këtë vend të largët me Lexo Me Teper.

Besim Golemi: “…jeta ime ka qenë si një ëndërr, diku fluturuese… diku torturuese!”*

Piktori Besim Golemi: “…jeta ime ka qenë si një ëndërr, diku fluturuese… diku torturuese!”* Jemi ende në vitin 1991! Piktori magjik lushnjar Besim Golemi, prej kohësh i ka kapërcyer klonet e realizmit socialist. prej Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook