Nyjet-Arkivit për » William Somerset Maugham «

William Somerset Maugham (1874-1965) Hipokrizia

“Ma e vështira dhe ma e lodhshmja e gjitha veseve asht hipokrizia, nji detyrë që do krye njizetekatër orë në njizetekatër!” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook