Nyjet-Arkivit për » Vuk Karaxhiq «

“Bè m’ka bà rrugën kujt mos t’ia lshoj!” – Kënga serbe e Kraleviç Markos e Musa Arbanasit”

“Bè m’ka bà rrugën kujt mos t’ia lshoj!” Kënga serbe e Kraleviç Markos e Musa Arbanasit” nga Col Mehmeti Nji dialog mes dy kreshnikëve nga kanga serbe e mbledhun prej Vuk Karaxhiqit. Bahet Lexo Me Teper.

Alfabeti i Kirilit dhe Metodit nuk ishte për serbët nga Fahri Xharra

Alfabeti i Kirilit dhe Metodit nuk ishte për serbët nga Fahri Xharra Si lindi cirilica e serbëve ? Edhe serbët janë të vonshëm sa i përket shkrim-leximit. Pa hyrë në shkrimet dhe botimet Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook