Nyjet-Arkivit për » Vojvoda Marko Miljanov «

“Jeta dhe Zakonet e Shqiptarëve” – Mark Milani

“Jeta dhe Zakonet e Shqiptarëve” nga Mark Milani Përzgjodhi dhe përktheu Dr. Lazër Radi “Jeta dhe Zakonet e Shqiptarëve” asht nji përkthim i hershëm i Dr. Lazër Radit, po edhe nji prej librave Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook