Nyjet-Arkivit për » Vitet ’20 «

Një foto mbi karakterin dhe moralin – viti 1920

Një foto mbi karakterin dhe moralin – viti 1920 Këto dy motra të varfra kishin ecur 40 kilometra nga një fshat malor për të arritur në Tiranë. Vajza në të majtë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook